Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Runlevel9 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie gestiune stocuri Cuantum - GEST
1500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Gestiunea stocurilor, si Contabilitatea Financiara ale pachetului Cuantum, automatizeaza activitatea de gestionare in timp real a stocurilor, urmarirea platilor si a incasarilor si permit obtinerea in orice moment, a unor situatii cantitative si valorice, relativ la stocurile de marfuri sau produse din gestiunile societatii.

Acestea sunt intr-o stransa interdependenta si permit generarea automata a urmatoarelor documente:

Documente pentru preluarea stocurilor la inventar
Note de intrare receptie;
Transferuri intre gestiuni
Bonuri de consum
Note de predare/restituire
Fise de magazie;
Facturi
Facturi proforma
Avize de insotire a marfii
Chitante
Ordine de plata/bilete la ordin/cec-uri
Ordine de compensare
Dispozitii de plata
Registru de Casa
Registru de Banca

Cele doua module permit obtinerea unui numar mare de rapoarte si situatii cu miscarile de materiale, materii prime si marfuri.
Facturarea permite emiterea tuturor documentelor fiscale pe formulare pretipizate: facturi, avize de insotiere a marfii, chitante fiscale si chitante simple. Acest modul permite atat stornarea cat si anularea acestor documente fiscale.

Platile permit urmarirea la nivel de document a situatiei datoriilor si creantelor. Cele doua module permit urmarirea valorica a stocurilor atat in lei cat si in valuta.

Comenzile estimeaza necesarul de aprovizionat de la furnizori, pe baza vanzarilor intr-un interval de timp, analiza modificarilor de stoc, asigurarea unui stoc minim negociat/garantat si emiterea notei de comanda catre furnizor, pe baza listei de portofoliu a furnizorului analizat.

De asemeni pentru furnizorii cu care se incheie contracte specifice se poate urmari respectarea termenelor de livrare, a preturilor de livrare cat si a preturilor de vanzare a produselor negociate, dupa modelul “revista-oferta cu preturi inghetate”

Pentru organizarea unui sistem de achizitie si vanzare modern, Cuantum dispune de posibilitatea definirii unor grupe de clienti, fiecare grupa cu un discount (rabat) specific fata de pretul de lista pentru fiecare grupa de produse, iar pentru urmarirea creantelor si a obligatiilor de plata exista posibilitatea definirii de termene de scadenta la plata si incasare.

Este oferita posibilitatea lucrului cu coduri de bare pentru produsele din nomenclator, astfel incat un produs poate sa aiba oricate coduri de bare asociate.
Pentru gestiuni de tip magazin s-au introdus proceduri de lucrul cu casele de marcat, cu sisteme de cantare BIZERBA, dispozitive care prin constructie folosesc liste PLU (PriceLookUp = cautare de pret)

Pentru comunicarea cu casele de marcat s-a ales o metoda dinamica de cautare a pretului de vanzare, astfel incat calculatorul care deserveste sistemul de case de marcat sa transmita un singur PLU la fiecare cerere lansata de casa de marcat. Aceasta metoda previne aparitia timpilor morti la incarcarea preturilor in casele de marcat, permitand deasemeni valori nelimitate la numarul de coduri PLU gestionate de sistem, ne mai fiind limitat de posibilitatile caselor de marcat.

In decursul timpului s-a demonstrat superioritatea punctelor de vanzare dotate cu calculator vizavi de cele dotate doar cu casa de marcat. Din acest motiv, RunLevel9 propune clientilor sai echiparea punctelor de vanzare cu calculator dedicat si trecerea casei de marcat in regim de imprimanta fiscala.

Contabilitatea Financiara permite urmarirea platilor catre furnizori, a incasarilor de la clienti, vanzarile efectuate in magazinele cu amanuntul, astfel incat sa existe posibilitatea raportarii operative, in timp real a situatiei platilor sau a incasarilor.
Din Gura in Gura