Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Runlevel9 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie pentru vanzari cu amanuntul Cuantum - POS
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Modulul Punct de Vanzare al pachetului Cuantum, automatizeaza vanzarea cu amanuntul a produselor (marfurilor) in cadrul magazinelor cu amanuntul, finalizarea vanzarii efectuindu-se pe Aparate de Marcat Electronice Fiscale(AMEF). Pentru moment Cuantum POS nu poate folosi decat Case de Marcat Electronice Fiscale .

Aparatul de Marcat Electronic Fiscal agreat de Cuantum POS, este casa de marcat Sapel, majoritatea variantelor constructive putand fi interfatate cu Cuantum POS.
De curand specialistii nostri au implementat protocolul de comunicare cu casele de marcat Datecs, testele fiind facute cu case de marcat model MP55 si MP55B.

Indiferent de configuratia aleasa, pentru a evita compromiterea datelor si/sau a sistemului, se recomanda sustinerea alimentarii cu energie electrica prin folosirea unei surse neintreruptibile, care sa alimenteze calculatorul, monitorul, aparatul fiscal si cititorul de coduri de bara. In situatia in care se utilizeaza si modalitatea de plata cu card de credit, terminalul EFT-POS va fi si el alimentat din sursa neintreruptibila.

Pe langa functia de vanzare a produselor(marfurilor), Cuantum POS ofera utilizatorilor o serie de functii adiacente menite sa sporeasca confortul operatorului(casierului) in timpul prestarii activitatii principale:

        Calculul restului de dat la bonul curent,
        Calculul numarului de tichete valorice de primit, a diferentei de cumparat pentru inca un tichet
        Avertizari usor lizibile, referitoare la conditiile indeplinite in cursul bonului, vizavi de promotiile si ofertele active in momentul vanzarii in magazin
        Motor de oferte si promotii extrem de flexibil si robust
        Instrumente de plata variate
        Comunicarea cu diverse dispozitive de plata electronica
        Recunoasterea clientului prin intermediul cardului de fidelitate, memorarea punctajului aferent bonului in istoricul Clientului
        Verificari de pret, stoc, existenta a unui cod de bare/produs in magazin

Conceput pentru activitatea de vanzare in magazine nespecializate, beneficiind de una dintre cele mai moderne si mai puternice baze de date OpenSouce, Cuantum POS se pliaza cu succes pe profilul oricarui magazin. Indiferent ca este un magazin specializat, cu stil si inalta clasa, sau un magazin de marfuri generale, un supermarket cu zeci de case de marcat sau magazinul din colt, Cuantum POS poate face fata cu succes celor mai pretentioase cerinte.

In functie de performantele serverului de baze de date se poate discuta de oricate puncte de vanzare, numar de articole nelimitat, si un numar de bonuri emise zilnic de cateva mii pe fiecare punct de vanzare.

Chiar si in cazul dezvoltarii ulterioare, adaugarea de noi puncte de vanzare nu constituie un impediment pentru Cuantum POS. Toate aceste calitati fac din Cuantum POS un produs de avangarda.
Din Gura in Gura