Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Runlevel9 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aplicatie pentru resurse umane Cuantum - SAL
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Modulul ResurseUmane al pachetului Cuantum, automatizeaza activitatea de evidenta a angajatilor si acordare a retributiilor, in conformitate cu legislatia in vigoare. Acest modul are ca prim scop calculul si editarea listelor pentru acordarea salariilor tinand cont de salariul de baza, avansuri acordate, prime, retineri, sume concediu. Deasemeni permite culegerea datelor referitoare la pontaj, sporuri, concedii de odihna si de boala, necesare in procesul de calcul al salariilor cuvenite angajatilor. si se bazeaza pe urmatoarele elemente:

Ore acord lucrate, cu suma aferenta lor tinand seama si de procentul de castig stabilit
Ore regie cu suma aferenta lor
Ore aferente concediilor de odihna
Ore aferente concediilor de boala, maternitate, ingrijire copii, sau platite cu procent de 65%
Ore invoite si ore nemotivate
Ore suplimentare si ore lucrate noaptea, care sunt platite cu procentul dorit
Sporuri de vechime, conditii deosebite, greutate, noapte, ore suplimentare, merit, etc. care sunt procentuale si alte sporuri in suma fixa cum ar fi: indemnizatie de conducere, indemnizatie pentru functie suplimentara, indemnizatie pt consiliul de administratie, prime, ajutor social, compensatii, diverse sume, etc.
Sume neimpozabile
Prime, penalizari, retineri

Modulul permite functionarea complet automata la culegerea datelor de pontaj, pentru aceasta existand o procedura automata de inregistrare a sosirii si plecarii angajatilor la si de la locul de munca, bazata pe carduri de prezenta, tehnologie care foloseste carduri de tip CHIPCARD, magnetice sau cu coduri de bare, in functie de disponibilitatile financiare ale beneficiarului la momentul implementarii solutiei.

Modulul permite obtinerea unui numar mare de rapoarte si situatii cu sumele ce compun drepturile salariale, impozitele si obligatiile ce trebuiesc achitate la bugetul statului, alte rapoarte lunare si semestriale, printre care:

State de plata detaliate si cu semnaturi pentru faza de avans si de lichidare
Centralizatoare state salarii pentru faza de avans si de lichidare dupa tipurile de contracte de munca sau dupa locurile de munca prezente
State de plata indiviuale (fluturasi)
Centralizator plati la bugetul statului (DMPS)
Raport semestrial privind plata impozitelor retinute si varsate
Raport cu nota contabila aferenta salariilor si lista cu sumele si destinatiile dispozitiilor de plata pentru salarii
Fisa colectiva de prezenta pentru inregistrarea pontajului
Raport cu situatia concediilor medicale
Extragere date si completarea fiselor fiscale pentru fiecare angajat, pentru fiecare mod de angajare (la functia de baza-FF1 sau la functii auxiliare-FF2)

Acest modul genereaza automat note contabile daca este insotit de modulul de contabilitate financiara si permite in functie de versiunea aleasa implementarea unui mod de salarizare modern si flexibil. In cadrul acestui modul se face si generarea fisierelor aferente programelor oficiale ale DPMOS, CAS, Administratia Financiara (somaj, CAS, fise fiscale, etc.)

Preluarea si verificarea corectitudinii datelor se face in programele puse la dispozitie de departamentele informatice ale respectivelor institutii, totul pentru a se asigura acuratetea maxima in cadrul informatiilor transmise.
Din Gura in Gura